Inleiding

Stichting wielerevenementen De IJsselstreek zorgt, in nauwe samenwerking met Wiel-Rent.nl, ook tijdens deze 33e editie van de Parel van de Veluwe, dat je via diverse (media) manieren deze spectaculaire wielerklassieker over de Veluwe, ook nu weer geheel "live" kunt volgens.

Wiel-Rent.nl
Medewerkers van Wiel-Rent.nl met o.a. Boudewijn de Graaf, zullen tijdens genoemde wedstrijden live verslag geven via de dienst “liveticker”. Liveticker is een webpagina, waarop live actuele verslaggeving en foto’s geprojecteerd worden en o.a. te volgen via Smartphone, Laptop en PC.

Tijdens ons wielerevenement kun je zelfs kiezen uit 2 webpagina’s waarop “liveticker” geplaatst wordt t.w. op onze eigen website, maar ook via de website www.wiel-rent.nl