Stand Clubcompetitie na 24 maart.

Zaterdag 24 maart werd de eerste Clubcompetitie wedstrijd " 31e Grote Omloop van de Veenkolonien " verreden.

Bij de openingswedstrijd van de Clubcompetitie stonden 145 renners aan de start, waarbij onze renners van het team "Kurt-Wv de IJsselstreek Cycling team".

Ploegleider Marc Zonnebelt selecteerde voor deze wedstrijd de renners; Rik Wielink, Adrik Elzing, Arjan Arendsen, Robin Lowik en Gerben Oldenkamp.

Voor een samenvattend video-verslag van deze wedstrijd, klik "hier"

Van de 145 gestarte renners hebben 126 renners, waarvan alle renners uit ons team, de wedstrijd uitgereden.

In het Clubcompetitie klassement staat ons team Krush-WV de IJsselstreek Cycling Team op de 9e plaats.

De eerstvolgende wedstrijd in deze Clubcompetitie is de "Zuiderzeeronde" op 14 april in Dronten.