Stand Clubcompetitie na 14 april

Zaterdag 14 april werd de tweede Clubcompetitie wedstrijd "Zuiderzeeronde" verreden.

Bij deze wedstrijd van de Clubcompetitie stonden 145 renners aan de start, waarbij onze renners van het team "Kurt-Wv de IJsselstreek Cycling team".

Ploegleider Marc Zonnebelt selecteerde voor deze wedstrijd de renners; Adrik Elzing, Gino Luca Vierhouten, Marien Bogerd, Maarten Junte en Jurgen Timmerman.

Voor een samenvattend video-verslag van deze wedstrijd, klik "hier"

Van de 145 gestarte renners hebben 103 renners, waarvan alle renners uit ons team, de wedstrijd uitgereden.

In het Clubcompetitie klassement staat ons team Krush-WV de IJsselstreek Cycling Team op de 10e plaats.

De eerstvolgende wedstrijd in deze Clubcompetitie is de "Zuid Holandse Eilenden Tour" op 12 mei in Spijkenisse.