Stand na 12 Mei

Zaterdag 12 mei werd de derde Clubcompetitie wedstrijd " Zuid-Hollandse Eilenden Tour " verreden.

Bij deze wedstrijd van de Clubcompetitie stonden 142 renners aan de start, waarbij onze renners van het team "Kurt-WV de IJsselstreek Cycling team".

Ploegleider Marc Zonnebelt selecteerde voor deze wedstrijd de renners; Rik Wielink, Arjan Arentsen, Danny Kroeze, Gino Luca Vierhouten en Marien Bogerd.

Voor een samenvattend video-verslag van deze wedstrijd, klik "hier"

Van de 142 gestarte renners hebben 116 renners, waarvan alle renners uit ons team, de wedstrijd uitgereden.

In het Clubcompetitie klassement staat ons team Krush-WV de IJsselstreek Cycling Team op de 11e plaats.

De eerstvolgende wedstrijd in deze Clubcompetitie is de "Omloop Hoeksche Waard" op 26 mei in Puttershoek.